Wij brengen de jaren, de ervaring en de kennis mee om onze klanten door een, vaak, nieuwe en boeiende wereld te loodsen.

arne@mark-think.be
0495 37 43 31... mogelijks zoeken wij jou. Ja, net jou.

Je bent stagiair en op zoek naar een stageplaats binnen de marketing- en webwereld? Een bureau en/of een team waarmee je samen aan de slag kan en ervaring kan op doen. Vanuit ons kantoor in Hoogstraten zijn we iedere dag creatief aan het werk voor meer dan 100 bedrijven uit 60 verschillende sectoren.

Wij zoeken creatievelingen, werkers, denkers & doeners. Fijne werkkrachten met een flexibele ingesteldheid en fris van geest.

Wie weet groei jij door naar ons vast team, voor een marketeer of programmeur is er altijd wel een plaatsje vrij. Niet zeuren, noch klagen ... gewoon iedere dag blij naar & op het werk. Samen werken, brainstormen en de creativiteit laten zegevieren.

Exact de werkplek & het team dat wij proberen te zijn.

Ontdek hieronder wat we zoeken en neem contact op met Arne. We kijken er naar uit om ook jou te ontmoeten en mee te nemen in onze creatieve wereld.

Freelancer(s)
We houden aan en van onze deadlines. Soms staan deze toch te strak. Meld je aan en we nemen je graag op in onze poule van freelancers.
Stageplaats
Ieder jaar delen we onze ervaring en werktijd met verschillende stagiairs. Een fijne wisselwerking en vaak een verrijking voor ons team.
All rounder
Ben je mee in de digitale wereld? Heb je expertise & know how van alles wat wij aanbieden? Dan ben jij de allrounder die vast en zeker kunnen gebruiken.

Zoek jij een werk- of stageplaats?
Wil jij ons team versterken?