Wij brengen de jaren, de ervaring en de kennis mee om onze klanten door een, vaak, nieuwe en boeiende wereld te loodsen.

arne@mark-think.be
0495 37 43 31

2008
3 oktober 2008

Opstart w3-creative

Mijn eenmanszaak, mijn passie... en eigenlijk mijn kindje. Misschien wat melig, maar ik kijk vandaag nog met bakken trots terug op wat we toen hebben gecreëerd. Twee maanden na opstart werd de 10de offerte al gemaakt. Een echte mijlpaal toen. w3 zou uiteindelijk een decennia lang onder die naam blijven bestaan.

zomer 2009

Ons 25ste project

Slechts enkele maanden na opstart werkten we al aan ons 25ste project. Bijna ongelooflijk hoe snel we uit de startblokken schoten. Fun fact: de klanten van ons 25ste project zijn nog steeds tevreden klanten.

2008 logo w3-creative
11 november 2013

Op naar Hoogstraten

Nieuwe setting, dezelfde creatieve breinen. Ons nieuwe kantoor in Hoogstraten bracht ons dichter bij het leven dat we nu hebben. Een belangrijke mijlpaal voor het bedrijf, maar ook voor het hele gezin.

2019
januari

De vingers beginnen te jeuken.

Na jaren van non-stop groei en veel ervaring op te doen, begonnen de ideeën van de afgelopen jaren meer concreet te worden. We gaan het anders en groter aanpakken!

augustus

Opstart w4.studio

w3 wordt w4.studio. Het bedrijf wordt vier keer groter en de diensten worden uitgebreid. Uiteraard met dezelfde passie en goesting.

2019 w4.studio logo
21 december 2020

Nieuwe plannen

Het (huis)team dat mijn vrouw, Melissa Cillen, en ik vormen, werkte al lang fantastisch. Hoog tijd dus dat “de echte baas” ook formeel haar intrede maakte in het bedrijf. Op enkele weken tijd tekenden we een volledig nieuw businessmodel uit en stond een nieuwe vennootschap in de steigers.

januari 2021

Mark & Think

Met veel trots op ons verleden en met nog meer honger voor de toekomst, werd Mark & Think onze nieuwe passie. Hoe kunnen we jou helpen?

2021 logo Mark & Think hoogstraten
september 2022

500ste website

Je codeert wat bij elkaar op 14 jaar. In september plaatsen we onze 500ste website online. De eer was weggelegd voor het Klein Seminarie in Hoogstraten.

Arne maakt 500ste website
1 oktober 2023

15 jaar ondernemer

Hoewel we 15 jaar Mark & Think vieren, komt het er eigenlijk op neer dat Arne 15 jaar aan het ondernemen is. Dik feest en terecht. Meer dan 250 vrienden en klanten verzamelden op zondag 1 oktober bij Zouterover in Wortel voor een fantastische belevingsnamiddag. Daar werd onder andere de aangepaste branding van het bedrijf gelanceerd.

Nieuwe branding Mark & Think

Schrijf je mee geschiedenis?