Wij brengen de jaren, de ervaring en de kennis mee om onze klanten door een, vaak, nieuwe en boeiende wereld te loodsen.

arne@mark-think.be
0495 37 43 31

Mark & THink Hoogstraten kantoor
14+
jaren ervaring
0+
Actieve projecten
5+
enthousiaste teamleden
voor € 1
ben je reeds gesteld (de koffie)
Kapucijnaap
Wij zijn jouw orgelapen.

Ons team van Mark & Think mag je gerust vergelijken met een troep Kapucijnapen. Niet omwille van onze klim- en klautervaardigheden of onze grote hoektanden, maar wel omwille van ons karakter.

De Kapucijnaap is namelijk een groepsdier en het liefst van al werken we hele avonden samen aan de creatiefste projecten. Iedereen heeft ook zijn eigen expertise, waardoor ons team op volle snelheid alles aankan en alles kan bereiken. We schuwen het woord alles ook niet, want we willen juist onze klanten in alles voorzien wat hij nodig heeft en als dat betekent dat we een nieuwe tool, een nieuwe vaardigheid of een nieuwe skill moeten leren, dan nemen we die uitdaging maar al te graag aan.

Die bedrijvigheid en leergierigheid delen we ook met de Kapucijnaapjes.

Hoewel de aapjes vaak niet groter zijn dan een halve meter, hebben zij, zoals ons team, een overschot aan creativiteit. Daarom werden ze ook zo gretig gebruikt door orgeldraaiers. Creativiteit is in onze line of business enorm belangrijk, omdat we er voor zorgen met alles wat we doen dat je opvalt tussen de menigte en ontsnapt aan clichés. Daar stopt het voor ons nog niet, want we zijn niet alleen maar creatief. We buigen die creativiteit namelijk om naar een pragmatische en oplossingsgerichte aanpak, waardoor we jou de juiste oplossingen kunnen bieden.

Kapucijnapen Mark & THink Hoogstraten
We zorgen ervoor dat jij je kan focussen op jouw talent, zoals de orgeldraaier ook alleen zijn orgel moest bespelen. Door ons krijgt jouw product daarentegen wel méér aandacht en méér klanten.

Draai jij maar aan je orgel, wij doen de rest!

Wanneer je het geen hobby meer kan noemen...

Mark & Think Hoogstraten Markdal

Het begon als een hobby en werd al snel een uit de kluiten gewassen hobby. Vandaag zijn de kluiten al lang niet meer te wassen en is Mark & Think een solide bedrijf. Eentje waar we erg trots op zijn, omdat het een rasecht familiebedrijf is. Arne Dondeyne & Melissa Cillen als bestuurders van wat ooit een eenmanszaak was, maar ondertussen voet aan grond heeft bij meer dan honderd bedrijven uit 60 verschillende sectoren. Cijfers zeggen niet alles, maar in onze branche zijn ze wel belangrijk en in dit geval spreken ze boekdelen.

Growing
100%


... is een naam heel belangrijk ...

Mark & Think is letterlijk wat er staat, maar tegelijkertijd ook veel meer dan dat.

Mark - We markeren wat belangrijk is en marketeren dat naar de buitenwereld. Elke dag opnieuw voor onze klanten. Daarbij opereren we vanuit het Markdal rond Hoogstraten. Een bijzondere regio met inwoners, die ons bijzonder nauw aan het hart liggen.

Think - Zonder verwaand te klinken is dit wat wij constant doen. We draaien op creatieve hersenspinsels (en koffie) die jullie voorzien van allerhande digitale oplossingen. Moeilijk om af te zetten ook, dat brein, dus als je nog lichten aanziet in ons kantoor na middernacht, dan is dit niet (altijd) voor een feestje!... om te zeggen dat je een ...

... aap bent. (neen, mopje)

... digitale aannemer bent.